Muziek impuls

Goed muziekonderwijs voor alle kinderen!  Dat is het doel van de muziekimpuls, een traject waar onze school samen met Kaliberkunstenschool ( voorheen De Muziekschool)  in 2017 2018 mee is gestart.

Waar werken we in dit 3 jaar durende traject naar toe:
- Het realiseren van een goede "leerlijn muziek" binnen het onderwijsaanbod van groep 1 tm 8
- Deskundige leerkrachten de muziekonderwijs op een goede manier kunnen aanbieden.

Impuls muziekonderwijs (2015-2020)

Muziekles in groep 4

Een docent van Kaliberkunstenschool komt één keer per week in groep 4 om de leerlingen extra muziekles te geven.  De inhoud van deze lessen komt overeen met het door Kaliber aangeboden Muziek ABC.

Blokfluitles na schooltijd

Op maandagmiddag geeft blokfluitdocente Lucretia Ponten blokfluitles. Direct na schooltijd en in onze school.  Tegen betaling kunnen kinderen vanaf groep 3 deze blokfluitlessen volgen.