IKC DEPPENBROEK

Onze school vormt met opvangorganisatie Columbus Junior Deppenbroek Integraal Kind Centrum (IKC) Deppenbroek. Wij verzorgen voor kinderen van 2 tot 12 jaar een doorgaande ontwikkelingslijn en dragen door ons partnerschap samen bij aan de optimale ontwikkeling van uw kind.

Wie is Columbus Junior?
Columbus Junior biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar op meerdere vestigingen in Twente. De naam geeft al aan waar zij voor staan: zij zien kinderen als jonge wereldontdekkers, die nieuwsgierig zijn, hun grenzen willen verkennen én af en toe overschrijden. Dit kan alleen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving. Columbus Junior biedt binnen onze school kinderopvang in de vorm van buitenschoolse opvang en peuteropvang.

Peuteropvang Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is gevestigd binnen onze school en biedt peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar op maandag t/m donderdag en vrijdagochtend.

Opvang voor peuters wordt afgenomen in de vorm van een peuterarrangement. Een arrangement bestaat uit twee gekoppelde dagdelen op verschillende dagen in de week. Kinderen die een VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) verwijzing hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst. De gemeente Enschede vergoedt de kosten van deze extra peuteropvang.

Openingstijden peuteropvang

Maandag t/m donderdag: Ochtenddeel: 08:15 tot 12:15 uur, Middagdeel: 13:00 tot 16:00 uur
Vrijdag: Ochtenddeel: 08:15 tot 12:15 uur

Buitenschoolse opvang (BSO) Speelwereld

Columbus Junior Deppenbroek biedt ook buitenschoolse opvang binnen onze basisschool. De naschoolse opvang vindt op maandag, dinsdag en donderdag plaats binnen de school en voor de voorschoolse opvang kunnen de kinderen terecht bij De Kijkdoos aan de Bosuilstraat 1 te Enschede. Dit geldt ook voor opvang op de woensdag en/of vrijdag of tijdens studiedagen/ vakanties.

Openingstijden BSO

Maandag 14:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 14:00 tot 18:00 uur
Donderdag 14:00 tot 18:00 uur

Binnenruimte kinderopvang

De kinderen hebben de beschikking over verschillende ruimtes: beide groepsruimtes zijn op de begane grond. Ook wordt er gebruik gemaakt van andere ruimte zoals de aula en een speellokaal. Samen met de pedagogisch medewerkers werken de kinderen gedurende het gehele jaar aan themagerichte activiteiten.

Buitenruimte kinderopvang

Buiten spelen kan op plein van onze basisschool. Columbus Junior biedt tevens de mogelijkheid om kinderen tegen vergoeding van het uurtarief naar hun sport te brengen. Deze locaties mogen zich maximaal een half uur van de BSO bevinden.

Meer informatie of inschrijven?

Wilt u graag meer informatie over de opvang van Deppenbroek? Kijk dan op de website:

of bel rechtstreeks met Columbus Junior: 088 - 234 7405 (Kindadministratie).
U kunt uw kind ook direct online inschrijven: