IKC DEPPENBROEK

Onze school vormt met opvangorganisatie KOSMO, Integraal Kind Centrum (IKC) Deppenbroek. Wij verzorgen voor kinderen van 2 tot 12 jaar een doorgaande ontwikkelingslijn en dragen door ons partnerschap samen bij aan de optimale ontwikkeling van uw kind. 

Wie is KOSMO? 

KOSMO | Dagopvang, BSO en peuteropvang in Twente en de Achterhoek

KOSMO  biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar op meerdere vestigingen in Twente. KOSMO  biedt binnen onze school kinderopvang in de vorm van buitenschoolse opvang en peuteropvang.

Peuteropvang Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is gevestigd binnen onze school en biedt peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar.

Opvang voor peuters wordt afgenomen in de vorm van een peuterarrangement. Een arrangement bestaat uit twee gekoppelde dagdelen op verschillende dagen in de week. Kinderen die een VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) verwijzing hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst. De gemeente Enschede vergoedt de kosten van deze extra peuteropvang. 

Openingstijden peuteropvang
Zie website KOSMO

 

Buitenschoolse opvang (BSO) Speelwereld

KOSMO biedt ook buitenschoolse opvang binnen onze basisschool. De naschoolse opvang vindt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag plaats binnen de school. Voor de voorschoolse opvang kunnen de kinderen terecht bij De Kijkdoos aan de Bosuilstraat 1 te Enschede. Dit geldt ook voor BSO op de vrijdag.

Openingstijden BSO
Zie website KOSMO